Adam Sandler masih beremosi menyanyikan lagu Chris Farley
slot online

Adam Sandler masih beremosi menyanyikan lagu Chris FarleyCNN

Adam Sandler akan sentiasa Chris Farley.

Lebih daripada dua puluh tahun selepas kematian Farley, Sandler masih berasa sedih apabila dia menyanyikan “Chris Farley Song,” sebuah lagu yang dia tulis untuk mendiang rakan dan pelawaknya, yang meninggal dunia pada Disember 1997 akibat overdosis dadah pada usia 33 tahun.

Sandler memberitahu podcast “Happy Sad Confused” bahawa penghormatan muziknya masih membuatkan dia terharu. Dia mempersembahkan lagu itu sebagai sebahagian daripada istimewa Netflixnya “Adam Sandler: 100% Fresh” dan menyanyikannya di “SNL” semasa dia menjadi hos pada Mei 2019.

“Beberapa kali pertama, kami memainkan lagu itu, saya akan menangis dan saya tidak dapat menyanyikannya dengan baik kerana saya akan menjadi sangat emosi, dan kemudian saya merasakannya dan dapat mengeluarkannya di sana,” kata Sandler pada podcast itu. “Ia adalah pelik, tetapi apabila lagu itu bermula, saya terus berkata, ‘Oh f–k, baiklah, jangan menangis dan jangan lakukan itu’. Saya sudah menyanyikannya mungkin seratus kali, tetapi ia menggegarkan saya.”

Sandler menambah, “Saya rasa ini kerana kami menunjukkan video Chris dan saya melihat wajahnya.” Dia juga berkata “mendengar orang ramai menjadi gila untuk Farley” membuatnya gembira.

“Setiap persembahan yang saya lakukan, setakat ini tepukan paling hebat pada malam itu adalah bercakap tentang Farley dan bila-bila masa saya menyebut namanya, penonton menjadi gila. Rasanya hebat,” katanya.

resulsgp

sydney pengeluaran hari ini

keluaran sidney

angka hk keluar malam ini

toto bet sgp