Amazon mengumumkan saiz dan 2-Siri Fire TV Omni QLED baharu
slot online

Amazon mengumumkan saiz dan 2-Siri Fire TV Omni QLED baharu

Amazon telah menawarkan TV tersuai sendiri selama hampir dua tahun sekarang, lengkap dengan integrasi Alexa yang kaya yang direka untuk membolehkan anda menonton rancangan kegemaran anda — atau mengawal keseluruhan rumah pintar anda — tanpa menyentuh alat kawalan jauh. Kini, syarikat itu mengembangkan senarai TV dalaman dengan lebih jauh lagi, dengan lebih banyak pilihan saiz untuk Fire TV Omni QLED premium serta barisan 2-Siri baharu yang direka untuk menjadikan TV Alexa lebih mampu milik berbanding sebelum ini.

Tertanya-tanya sama ada model baharu ini sesuai untuk anda? Ini semua yang anda perlu tahu.

Amazon Fire TV Omni QLED kini tersedia dalam variasi 43-inci, 50-inci dan 55-inci yang lebih kecil, lebih murah, membolehkan anda membawa pulang Pengalaman Ambien yang sangat pintar dengan harga yang lebih murah.

Selepas dilancarkan tahun lepas, siri QLED Fire TV Omni utama Amazon kini tersedia dalam lebih banyak saiz. Bermula pada $450, pilihan 43-inci, 50-inci dan 55-inci baharu Omni QLED menyertai model 65- dan 75-inci sedia ada, memberikan lebih banyak pilihan untuk mereka yang mempunyai ruang yang lebih kecil (atau belanjawan yang lebih ketat).

Ahli tertinggi keluarga TV Amazon, Omni QLED pada asasnya mahu menjadi televisyen dan hab rumah pintar anda semua dalam satu. Membungkus apa yang disebut oleh Amazon sebagai Pengalaman Ambien, TV ini boleh berfungsi sebagai paparan sentiasa hidup yang boleh memaparkan perkara seperti kalendar, peringatan dan galeri imej dengan pantas sambil membenarkan anda mengawal sebarang peranti rumah pintar yang serasi — seperti pembesar suara Gema atau Bunyikan loceng pintu video. Omni QLED malah boleh dihidupkan secara automatik apabila ia merasakan anda berada di dalam bilik, tetapi jangan risau; anda boleh mematikan ciri tersebut jika itu membingungkan anda.

Dalam tinjauan awal Fire TV Omni QLED kami, kami kagum dengan betapa teguhnya keupayaan rumah pintar TV ini sebenarnya. Ia juga mempunyai set pembesar suara terbina dalam yang kukuh, jika anda belum bersedia untuk mendapatkan bar bunyi lagi. Walau bagaimanapun, menilai ia semata-mata sebagai televisyen QLED 4K, kami mendapati kualiti gambarnya adalah baik berbanding pesaing seperti LG dan Samsung. Kami juga kecewa dengan kekurangan pilihan saiznya, sesuatu yang akhirnya ditangani secara langsung oleh Amazon dengan pelancaran baharu ini. Jika anda sudah menggunakan banyak produk dan perkhidmatan Amazon dan boleh mengorbankan sedikit kualiti gambar untuk kemudahan semata-mata, ini adalah TV yang bagus untuk anda.

Model Fire TV Omni QLED 43-inci, 50-inci dan 55-inci baharu tersedia untuk prapesanan sekarang dari Amazon, dan akan tersedia di Best Buy bermula pada 11 Mei.

Kad produk 2-Siri Fire TV cnnu

TV Amazon yang paling berpatutan lagi, Fire TV 2-Series membungkus semua keperluan ke dalam pilihan televisyen 32-inci atau 40-inci anda.

Mengikuti jejak Amazon Fire TV 4-Series yang dilancarkan beberapa tahun lalu, 2-Series baharu bertujuan untuk menjadikan TV yang didayakan Alexa lebih berpatutan berbanding sebelum ini. Set ini bermula pada hanya $200 dan terdapat dalam pilihan 32-inci (720p) dan 40-inci (1080p), menjadikannya pilihan yang baik untuk mereka yang berada di bilik asrama, pangsapuri kecil atau sesiapa sahaja yang ingin mendapatkan TV pintar pertama mereka tanpa berbelanja tan. 2-Series memuatkan banyak ciri utama yang sama seperti rakan sejawatnya yang lebih mahal — termasuk semua apl penstriman penting anda, sokongan HDR dan Alexa Voice Remote — hanya tanpa beberapa ciri yang lebih menarik seperti Pengalaman Ambien dan tontonan 4K yang mengasyikkan.

TV terbaharu Amazon adalah antara yang paling mampu milik syarikat itu, dan jika anda berada di pasaran untuk akhirnya membawa pulang TV pintar, itu adalah perkara yang baik. Fire TV Omni QLED benar-benar mengagumkan sebagai teknologi rumah pintar, dan kelemahannya sedikit lebih mudah untuk dimaafkan pada titik harga baharunya yang lebih murah. Dan jika anda hanya memerlukan sesuatu yang murah dalam sekejap, 2-Siri yang lebih mudah kelihatan seperti ia akan melakukan kerja. Kami akan meletakkan model ini melalui langkah penuh mereka secepat mungkin, jadi nantikan lebih banyak lagi.

resul sgp hari ini

sydney pengeluaran hari ini

pengeluaran sidney hari ini

info hk malam ini

result hk