Aanvraagformulier vrijgegeven op ssa.assam.gov.in; bekijk de officiële kennisgeving hier-India News, Firstpost

Naast de officiële website kunnen aanvragers zich ook registreren voor de test op https://sebaonline.org/

Representatief beeld. Sigmund/Unsplash

De regering van Assam heeft een melding vrijgegeven met betrekking tot de Teachers’ Eligibility Test (TET) 2021 voor aspirant-opvoeders die aanvragen uitnodigen van aspiranten die een permanente verblijfplaats in de staat hebben. Geïnteresseerde kandidaten kunnen de officiële website bezoeken, http://ssa.assam.gov.in/, om zich voor het examen in te schrijven. De gekwalificeerde kandidaten komen in aanmerking om leraren in het lager primair of hoger primair onderwijs te zijn.

Naast de officiële website kunnen aanvragers zich ook registreren voor de test op https://sebaonline.org/. De aankondiging hierover werd eerder vandaag gedaan door de minister van Onderwijs van Assam, Ranoj Pegu, op sociale media.

“De officiële kennisgeving voor Teacher Eligibility Test (TET) van Upper en Lower Primary Level is uitgegeven. Ik verzoek de kandidaat-kandidaten om de advertentie door te nemen’, luidt de tweet van de minister.

Check hier het bericht:

Volgens de advertentie die op sociale media is gedeeld, is de laatste datum om de online aanvraag in te dienen 25 september, terwijl de e-admit-kaarten op 10 oktober aan kandidaten zullen worden verstrekt. Op 24 oktober wordt de Teacher Eligibility Test (TET) afgenomen.

Controleer de stappen om Assam TET 2021 aan te vragen:

Stap 1: Bezoek de officiële website – http://ssa.assam.gov.in/

Stap 2: Zoek en klik op het gedeelte ‘Teachers Eligibility Test’ dat beschikbaar is op de startpagina

Stap 3: Als een nieuwe pagina wordt geopend, klikt u op de link ‘Klik hier om online te solliciteren’, waarmee de kandidaat naar de externe site cetcell.net/TET_2021/?r gaat.

Stap 4: Klik vervolgens op ‘Registratie’ en er wordt een pagina met instructies geopend. Lees alle gegeven instructies en klik op ‘Volgende’

Stap 5: Nadat u op volgende heeft geklikt, wordt het aanvraagformulier geopend. Hierna moeten kandidaten alle details invoeren en de vereiste documenten uploaden zoals vermeld

Stap 6: Betaal ten slotte het inschrijfgeld en verzend het formulier

Check hier de directe link: https://cetcell.net/TET_2021/?r

Voor onervaren mensen is de TET een examen op staatsniveau dat wordt afgenomen door Sarva Shiksha Abhiyan (SSA) in Assam. Dit examen heeft twee papers, Paper-I for Lower Primary (LP) en Paper-II: Upper Primary (UP). De duur is 2 uur en 30 minuten voor elke paper, maar er wordt 20 minuten extra tijd gegeven aan visueel gehandicapte kandidaten.


Posted By : Uni togel