Centrum om motie te verplaatsen die opschorting van TMC-parlementslid Shantanu Sen morgen vraagt ​​- India News, Firstpost

Parlement Moesson Session Live Updates: Het Centrum zal een motie indienen voor opschorting van Shantanu Sen die waarschijnlijk morgen zal worden gehoord, volgens berichten in de media

Archieffoto van het Parlement. PTI

Parlement Monsoon-sessie LAATSTE updates: Het Centrum zal een motie indienen om Shantanu Sen op te schorten, die waarschijnlijk morgen zal worden gehoord, volgens berichten in de media

Een bijeenkomst van Pralhad Joshi, Piyush Goyal, Ashwin Vaishnaw, Dharmendra Pradhan en V Murleedharan is aan de gang over wangedrag met de IT-minister door Shantanu Sen van TMC in Rajya Sabha, JAREN gemeld.

We hebben gezien hoe ze zich gedroegen toen premier Narendra Modi de nieuwe ministers in het parlement toesprak en introduceerde, voegde Meenakshi Lekhi eraan toe.

BJP-parlementslid Swapan Dasputa zei dat het erop lijkt dat sommige mensen van de oppositie, met name enkele van de TMC-parlementsleden, het papier uit de handen van de Ashwini Vaishnaw namen terwijl hij sprak over ‘Pegasus’) en het verscheurden

BJP-parlementslid Mahesh Jethmalani zei dat TMC-leden naar Hardeep Singh Puri kwamen en tegen hem begonnen te schreeuwen en hem aan te vallen. “Het was afschuwelijk gedrag”, zei Jethmalani. Ze probeerden de papieren uit Ashwini Vaishnav’s hand te rukken en probeerden die ook te scheuren, voegde hij eraan toe.

Ashwani Vaishnaw, minister van IT van de Unie, legde zijn verklaring op de tafel van het Huis en zei dat de rapporten over het ‘Pegasus-project’ een poging zijn om het Centrum te belasteren.

Congreslid KC Venugopal verplaatste Privilege Motion tegen een antwoord in de Rajya Sabha door MoS (Health) Bharati Pravin Pawar dat niemand is overleden vanwege het niet beschikbaar zijn van zuurstof.

Beide Huizen van het Parlement werden verdaagd tot 14.00 uur, enkele minuten na het opnieuw bijeenkomen, toen de oppositie opschudding veroorzaakte over de landbouwwetten en de Pegasus-ruzie.

Op de derde dag van de moessonsessie van het parlement zal de oppositie naar verwachting de kwesties van landbouwwetten, zuurstoftekort en Pegasus-ruzie aan de orde stellen, wat de oorzaak is geweest van meerdere verdagingen sinds de procedure op maandag begon.

Hoewel de parlementszitting deze kwesties zal blijven bespreken, zullen boeren protesten houden bij Jantar Mantar in Delhi en zullen ze ‘Kisan Sansads’ houden op elke werkdag van het parlement tot de moessonsessie eindigt.

Vanwege Eid-ul-Adha was er woensdag geen zitting in het parlement.

Het Centrum en de oppositiepartijen lagen met elkaar overhoop nadat de minister van de Unie, Bharati Pravin Pawar, had gezegd dat er tijdens de tweede golf geen sterfgevallen als gevolg van zuurstofgebrek specifiek waren gemeld door staten en Union Territories. Oppositiepartijen hebben ook het Centrum getroffen sinds het aan het licht kwam dat de Pegasus-spyware werd gebruikt om onder andere veel politieke leiders, rechters van het Hooggerechtshof en journalisten te bespioneren.

Posted By : Uni togel