Dappere kat voorkomt dat giftige slang huis binnenkomt in Odisha, clip gaat viraal

De kat bewaakte het huis tot de tijd dat de dierenambulances de plaats bereikten en de slang terugbrachten naar zijn natuurlijke habitat

De kat hield de slang tegen om het huis binnen te gaan. ANI

Een kat in Odisha verbijsterde netizens nadat hij een Cobra verhinderde een huis in de stad Bhubaneswar binnen te gaan. Er wordt dus terecht gezegd dat niet alle helden capes dragen of per se tweebenig moeten zijn; ze kunnen in alle soorten en maten voorkomen.

In dit geval bewaakte een huiskat een huis terwijl een giftige Cobra er vlak voor op de loer lag. Het bewaakte het huis tot de tijd dat dierencontroleurs de plaats bereikten en het terugbrachten naar zijn natuurlijke habitat.

Nieuws Agentschap JAREN plaatste een paar foto’s van de kat, die het huis bewaakt.

“Een huiskat hield de wacht om te voorkomen dat een cobra een huis in Bhubaneswar binnenging”, luidde het bijschrift.

Terwijl hij met het bureau sprak, legde Sampad K Parida, de eigenaar van de kat, uit hoe het het huis beschermde en de cobra bijna 30 minuten niet binnen liet. De kat is ongeveer anderhalf jaar oud en is als familie, onthulde de eigenaar.

Sinds de foto’s viraal gingen op sociale media, heeft het incident veel reacties losgemaakt. Velen prezen de kat, terwijl anderen hun ervaringen over hun eigen kittens deelden. Onder de vele dierenliefhebbers stonden kattenliefhebbers erop dat het een goed aai verdiende voor wat het deed.


Posted By : Uni togel