Glenmark Life Sciences IPO schreef 5,77 keer in op dag 2; publieke uitgifte trekt veel belangstelling van particuliere beleggers – Business News, Firstpost

Glenmark Life Sciences IPO | Particuliere particuliere beleggers hebben 9,25 keer op hun deel ingeschreven, terwijl op het voor niet-institutionele beleggers gereserveerde deel 3,39 keer is ingeschreven

Op dag twee van de uitgifte werd 5,77 keer ingeschreven op de Glenmark Life Sciences Initial Public Offering (IPO). Van de in totaal 1.50.18.279 aandelen werden biedingen ontvangen door beleggers voor 8.66.43.200 aandelen.

Particuliere particuliere beleggers hebben 9,25 keer ingeschreven op hun deel, terwijl op het voor niet-institutionele beleggers gereserveerde deel 3,39 keer is ingeschreven. Het bieden op gekwalificeerde institutionele kopers is vandaag geopend en het voor hen gereserveerde deel werd 1,38 keer ingeschreven.

Maar liefst 35 procent van de Glenmark IPO is gereserveerd voor particuliere beleggers, terwijl 15 procent van de uitgifte is gereserveerd voor niet-institutionele beleggers. De helft van de uitgifte (50 procent) is gereserveerd voor gekwalificeerde institutionele kopers.

Verschillende experts hebben de Glenmark IPO een subscribe rating gegeven. Het bedrijf dat actieve farmaceutische ingrediënten (API’s) in chronische therapeutische gebieden produceert, is van plan om Rs 1.513.6 crore te verhogen via zijn IPO. De prijsklasse is vastgesteld op Rs 695 tot Rs 720.

volgens an Volgens het rapport Economic Times>/em> heeft Glenmark Life Sciences vier multifunctionele productiefaciliteiten.

Deze bevinden zich in Dahej en Ankleshwar in Gujarat op erfpachtgronden. Het bedrijf heeft elk één productie-eenheid in Maharashtra’s Mohol en Kurkumbh.

De IPO bestaat uit nieuwe uitgiften ter waarde van Rs 1.060 crore. Het omvat ook een aanbieding voor verkoop (OFS) van 63 lakh aandelen door zijn promotor Glenmark Pharma.

Het bedrijf gaat de opbrengst van zijn nieuwe uitgifte gebruiken voor de betaling van uitstaande aankopen en financieringsvereisten voor kapitaaluitgaven. Het bedrag zal ook worden gebruikt voor algemene bedrijfsdoeleinden. Aandeelhouders die hun deel van de aandelen verkopen, ontvangen de opbrengst van OFS.

Posted By : Lagu togel