IIT Kharagpur publiceert herzien schema voor registratie op jeeadv.ac.in

Volgens de laatste update begint het JEE Advanced 2021-registratieproces vanaf vandaag en wordt het op 20 september om 17.00 uur afgesloten.

Representatief beeld. Nieuws18

Het herziene schema voor het JEE Advanced 2021-aanvraagproces is aangekondigd door het Indian Institute of Technology (IIT) Kharagpur. Geïnteresseerde kandidaten kunnen het herziene schema bekijken door de officiële website te bezoeken op http://jeeadv.ac.in/.

Volgens de laatste update begint het JEE Advanced 2021-registratieproces vanaf vandaag en wordt het op 20 september om 17.00 uur afgesloten. Tevens is de uiterste betaaldatum van de contributie 21 september, tot 17.00 uur. Bovendien zal IIT Kharagpur op 3 oktober het examen afnemen.

Alleen de beste 2.50.000 JEE Main 2021 gekwalificeerde kandidaten komen in aanmerking voor JEE Advanced 2021-registratie. Ook moeten kandidaten, voordat ze solliciteren, andere geschiktheidsvoorwaarden controleren. Verder moeten andere essentiële documenten tijdens het invullen van het aanvraagformulier vooraf worden geregeld.

Bekijk hieronder de stappen om JEE Advanced 2021 aan te vragen:

Stap 1: Ga naar de officiële website – http://jeeadv.ac.in/

Stap 2: Zoek en klik op de registratielink die beschikbaar is op de startpagina

Stap 3: Als een nieuwe pagina wordt geopend, moeten kandidaten hun gegevens in de vereiste velden invoeren

Stap 4: Betaal ten slotte de registratiekosten om JEE Advanced 2021 aan te vragen

Stap 5: Plaats de betaling, klik op verzenden

Check hier de directe link: https://jeeadv.nic.in/jeeadvapp/root/loginpage.aspx

Aanmeldingskosten: om u te registreren voor JEE Advanced 2021, is een vergoeding van Rs 2.800 van toepassing op niet-gereserveerde kandidaten. Voor vrouwen en aanvragers van gereserveerde categorieën is het inschrijfgeld Rs 1.400.

Details over JEE Advanced

Dit toelatingsexamen bestaat uit twee vragen, namelijk Paper 1 en Paper 2. Elk van deze papers duurt drie uur, maar beide zijn verplicht om te proberen. Paper 1 en Paper 2 zullen uit drie afzonderlijke secties bestaan: wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Dit jaar zal het worden gehouden in een computergebaseerde test (CBT) -modus.

Posted By : Uni togel