Jongen die viraal ging voor het zingen van ‘Bachpan Ka Pyar’ geprezen door Chhattisgarh CM-India News, Firstpost

Nadat hij een internetsensatie van de ene op de andere dag was geworden, ontmoette Chief Minister van Chhattisgarh, Bhupesh Baghel, de kleine jongen en feliciteerde hem met zijn succes

Mensen hebben hun reactie gedeeld op dit kind dat ‘Bachpan Ka Pyaar’ zingt en Instagram Reels worden nu overspoeld met creatieve video’s gemaakt met behulp van de audio van de jongen die het lied zingt. Schrijver

Het internet kan van iedereen een nachtelijke ster maken. Van iemands leven op zijn kop zetten tot genadeloos getrolld worden, sociale media kunnen het allemaal. Momenteel haalt een jonge schooljongen de krantenkoppen nadat zijn zangvideo viraal ging.

De jongen die werd geïdentificeerd als Sahdev Dirdo werd een virale sensatie nadat een video waarin hij ‘Bachpan Ka Pyar’ zong viraal ging op internet. In de video is te zien hoe hij voor zijn leraar staat terwijl hij het lied zong.

Nadat hij een internetsensatie van de ene op de andere dag was geworden, ontmoette Chief Minister van Chhattisgarh, Bhupesh Baghel, de kleine jongen en feliciteerde hem met zijn succes. “Bachpan Ka Pyar… Wah,” schreef Baghel. De CM plaatste ook een video van de jongen die een slinger draagt ​​en hetzelfde liedje zingt terwijl hij naast hem staat.

Bekijk de video hieronder:

Baghel had eerder een ander bericht met betrekking tot de jongen gedeeld waarin stond dat Sahdev zoveel liefde krijgt van Chhattisgarh en het hele land. Ook wenste hij het kind een mooie toekomst.

De zangvideo is massaal viraal gegaan en heeft miljoenen views op Instagram verzameld, waarbij gebruikers van sociale media het talent van de jongen prijzen. Volgens NDTV, de video is twee jaar geleden opgenomen, maar is onlangs opgedoken op sociale media en is een trend geworden.

De originele video is naar verluidt in 2019 opgenomen in de klas van de jongen en opgenomen door zijn leraar. Sahdev draagt ​​een blauw schooluniform en zingt zelfverzekerd het lied alsof niemand luistert.

Beroemdheden, influencers en zelfs politiediensten hebben op Bachpan Ka Pyaar gedanst.

Onder de vele zangers bedacht rapper Badshah een eigen remix van het nummer. Tot nu toe is de post van Badshah meer dan 55 miljoen keer bekeken.


Posted By : Uni togel