Manpreet Singh en Co nemen het op tegen Argentinië; PV Sindhu, Mary Kom zal in actie zijn – Sportnieuws, Firstpost

Volg live updates van de evenementen op dag 6 van de Olympische Spelen van Tokio 2020 op ons liveblog

PV Sindhu, MC Mary Kom en het Indiase herenhockeyteam komen in actie op dag 6 van de Olympische Spelen van Tokio 2020. AP

Voorproefje, dag 6: India had woensdag opnieuw een allegaartje van een dag op de Olympische Spelen van Tokyo 2020. Pv Sindhu ging de Ronde van 16 gemakkelijk binnen met een gemakkelijke overwinning in de Ronde van 16-clash. Pooja Rani gaf haar campagne een kickstart met een geweldige overwinning tijdens haar debuut op de Olympische Spelen.

Deepika Kumar heeft de snit gemaakt in de voorkwartieren in het individuele boogschieten voor vrouwen.

Maar er waren ook enkele teleurstellingen. Sai Praneeth, die een minuscule kans had om zich voor kwartalen te plaatsen, zelfs voordat zijn wedstrijd tegen Mark Caljouw was begonnen, zag er gewoon uit en verloor de wedstrijd in straight games. Zijn reis kwam op de Spelen voortijdig tot een einde. Ook het Indiase dameshockeyteam keerde terug zonder succes en verloor hun derde wedstrijd op draf, dit keer tegen Groot-Brittannië.

Boogschutters Tarundeep Rai en Pravin Jadhav kwamen niet ver.

Dag 6 heeft veel actie in petto: Singhu neemt het in de vroege ochtend op tegen Mia Blichfeldt uit Denemarken en vervolgens neemt het Indiase herenteam het op tegen Argentinië in een belangrijk duel. Een overwinning hier brengt Manpreet en co een centimeter dichter bij de kwartfinales.

In het boksen speelt Mary Kom in de fly-ronde van 16 voor dames tegen Ingrit Lorena Valencia. Ook Satish Kumar zal zijn bokscampagne openen in de categorie +91 kg.

Golfers Anirban Lahiri en Udayan Mane beginnen ook aan hun reis tijdens de Olympische Spelen op dag 6. De ogen zullen ‘s ochtends vroeg worden vastgelijmd aan de damesschutters Manu Bhaker en Rahi Saronbat. Ze zullen op dag 6 deelnemen aan het 25m-pistoolevenement en na wat er met Manu is gebeurd in de laatste twee evenementen, zal het interessant zijn om te zien hoe ze het doet in het 25m-evenement. Ook zal Rahi voor het eerst schieten op de Olympische Spelen en zij is de enige schutter zonder bagage van slechte prestaties in de Spelen op haar rug. Dus haar optreden zal degene zijn om op te letten.

Met hoe het schietcontingent heeft gepresteerd tijdens de lopende Spelen, hopen Indiase fans donderdag op goed nieuws.

U kunt hier klikken om het schema voor dag 6 van India op de Olympische Spelen van Tokio 2020 te bekijken.

Posted By : http://54.248.59.145/