Pakistaanse journalist Amin ‘interviews’ buffel op Eid-ul-Adha, video gaat viraal – World News, Firstpost

Hafeez haalde eerder de krantenkoppen met een speciaal segment en kostuum waarin hij verkleed was als keizer

Pakistaanse journalist Amin Hafeez ‘interviewt’ een buffel ter gelegenheid van Eid-ul-Adha. Afbeelding met dank aan: @nailaineyat)

De Pakistaanse verslaggever Amin Hafeez, die bekend staat om zijn grappige reportagekunsten, is weer terug met weer een hilarisch interview ter gelegenheid van Eid-ul-Adha of Bakrid.

De vermakelijke video is gedeeld door journalist Naila Inayat die de clip ondertitelde met: “Wat is Eid zonder dat Amin Hafeez vee interviewt”, waarin de journalist wordt gezien terwijl hij gewapend is met een microfoon.

In de video is te zien hoe Hafeez een paar vragen stelt aan een buffel, die zal worden opgeofferd voor het festival. Zijn eerste vraag aan de buffel is: “Lahore kaisa laga aapko? (Hoe vond je Lahore?)”

Waarop het arme dier reageert met een “moe”. Hafeez stelt opnieuw zijn tweede vraag aan de buffel, “Lahore ka khana accha laga ki aapke gaon ka khana accha laga? (Houd je van het eten in Lahore of het eten in je dorp?)”

De beleefde buffel bevestigt nogmaals de vraag van Hafeez met een “moo”.

Opgewonden dat het dier zijn vragen beantwoordde, besluit de journalist de video met de woorden: “Haan kehti hai Lahore ka khana acha hai (Ja, hij houdt van Lahore’s eten)”.

Bekijk de virale video hieronder:

Na online gedeeld te zijn, heeft deze virale clip veel views en reacties gekregen. Dit is niet de eerste keer dat Hafeez de aandacht trekt. Hij had eerder de krantenkoppen gehaald met een speciaal segment en kostuum waarin hij verkleed was als keizer. In de video was ook te zien dat hij een zwaard in zijn handen hield en het nieuws las voordat hij zich afmeldde voor Geo-nieuws, Lahore.


Posted By : http://13.113.122.156/