Scores verwacht om 15.00 uur op wbresults.nic.in

West-Bengalen WBCHSE HS 12e Resultaat 2021 LIVE-updates: Resultaat is vandaag verkrijgbaar vanaf 15.00 uur op wbresults.nic.in over hoe u de officiële website van het bord kunt controleren Pass Percentage Direct Link Bekijk hier de details

De kandidaten die in het examen verschenen om hun West-Bengalen Madhyamik Resultaat 2021, WBBSE Resultaat 2021, WB Klasse 12 Resultaat 2021 te controleren op hun officiële website wbresults.nic.in

West-Bengalen WBCHSE HS 12e resultaat 2021 LAATSTE updates: De resultaten van Uchchatar Madhyamik (klasse 12) worden vandaag, 22 juli, bekendgemaakt door de West Bengal Council of Higher Secondary Education (WBCHSE). De aankondiging van de resultaten van Klasse 12 zal om 15:00 uur worden gedaan via een persconferentie die zal worden gehouden op de 7e verdieping, Rabindra Milan Mancha, Vidyasagar Bhavan van de Raad in Kolkata.

Volgens een officiële verklaring zullen de resultaten van de West-Bengalen Klasse 12 om 16.00 uur beschikbaar zijn op de officiële websites, nadat de persconferentie is afgelopen, terwijl de cijferbladen van de studenten pas na 23 juli zullen worden uitgedeeld.

Studenten die op hun resultaten wachten, kunnen hun scores controleren door de officiële websites wbchse.nic.in en wbresults.nic.in te bezoeken. Er zijn ook andere onofficiële websites, waaronder https://www.exametc.com/.

De hogere secundaire resultaten zijn ook toegankelijk voor studenten via sms en de WBCHSE Results 2021-app. Deze app is eenvoudig beschikbaar in de Google Play Store waar kandidaten deze kunnen downloaden. Bovendien moeten studenten voor sms-resultaten het registratienummer WB12 typen en de sms verzenden naar 56070, 5676750 of 56263.

“Alle hoofden van instellingen voor hoger secundair onderwijs of hun gemachtigde vertegenwoordigers worden verzocht om HS-markeringsbladen en andere relevante documenten op te halen bij hun respectieve distributiekampen vanaf 11.00 uur op 23/07/2021,” zei WBCHSE in een verklaring.

Verder in de verklaring deelde de raad mee dat markeringsbladen en andere relevante documenten kunnen worden afgegeven aan bezorgde voogden of kandidaten door het juiste protocol en sociale afstand te bewaren.

vanwege de coronavirus pandemie had de regering van West-Bengalen eerder de examens Madhyamik (klasse 10) en Uchchatar Madhyamik (klasse 12) geannuleerd.

Na een paar weken kwamen de twee besturen met een alternatief beoordelingscriterium voor hun studenten. Ze lieten weten dat het bestuur de leerlingen van klas 12 zal evalueren met behulp van de 40:60-formule. In deze regeling wordt 40 procent weging gegeven aan de beste van vier vakken die in 2019 zijn gehouden en 60 procent aan de jaarlijkse Class 11 theorie-examens die in 2020 worden gehouden.

Posted By : Uni togel