Zeldzame tweekoppige zeeschildpad gevonden op het strand van South Carolina; foto gaat viraal- Technology News, Firstpost

Een foto van een tweekoppige zeeschildpad, die werd gevonden op een strand in South Caroline in de VS, trekt momenteel ieders aandacht op sociale media. Een van de zeeschildpadpatrouilles van het park zag het tweekoppige wezen in het Edisto Beach State Park. Het intrigerende beeld, geplaatst door South Carolina State Parks op Facebook, is viraal gegaan. Volgens het park kan het het resultaat zijn van een genetische mutatie.

“Drie tot vijf dagen nadat een zeeschildpaddennest tekenen van een grote noodsituatie vertoont, graven we naar beneden om het succes van het nest te bepalen door de uitgekomen eieren en niet-uitgekomen eieren te tellen en soms vinden we ook levende jongen”, stelt de virale post. bekijk het hieronder:

De tweekoppige schildpad werd gevonden tijdens een routine-inventarisatie van zeeschildpadnesten en de zeeschildpadpatrouilles van het park lieten hem uiteindelijk in de oceaan vrij. Gedeeld op 24 juli, heeft het bericht meer dan 1.8k reacties, 216 reacties en 1k shares verzameld.

In de post legde het park verder uit dat vrijwilligers de nesten van zeeschildpadden opgraven om het aantal levende babyschildpadden en uitgebroede en niet-uitgekomen eieren te tellen.

Hoewel het de eerste tweekoppige schildpad was die door deze specifieke bemanning werd gevonden, zijn dergelijke wezens in het verleden ook in South Carolina gespot.

Voor de onervaren mensen zijn de zeeschildpadpatrouilles in de VS de vrijwilligers die van juni tot augustus over de stranden lopen op zoek naar nesten van onechte karetschildpadden. Afgezien hiervan plukken vrijwilligers ook restjes en vullen ze gaten met zand, wat problemen kan opleveren voor de uitgekomen schildpadden.


Posted By : http://13.113.122.156/