Zomato IPO-aandelentoewijzing vandaag verwacht; terugbetalingen worden gecrediteerd op 23 juli

De IPO-investeerders van Zomato kunnen de status van hun aandelentoewijzing controleren op de BSE-website of op de website van de IPO-registrar, Link InTime for Zomato.

De beursintroductie (IPO) van het voedselbezorgplatform en restaurantaggregator Zomato wordt vandaag, donderdag 22 juli, afgerond. EEN Nieuws18 rapport vermeldt dat Zomato de noteringsdatum waarschijnlijk zal vervroegen naar 23 juli vanaf 27 juli.

Op de Zomato IPO van Rs 9.375 crore werd 38,25 keer ingeschreven gedurende drie dagen tussen 14 juli en 16 juli. Een dag voordat de Zomato IPO opende, op 13 juli, haalde het bedrijf Rs 4.197 crore op van zijn belangrijkste investeerders.

De IPO-investeerders van Zomato kunnen de status van hun aandelentoewijzing controleren op de BSE-website of op de website van de IPO-registrar, Link InTime for Zomato.

Het proces van terugbetalingen begint waarschijnlijk op vrijdag 23 juli. In aanmerking komende beleggers krijgen uiterlijk 26 juli aandelen op hun demat-rekening. Zoals gemeld door Geldbeheersing, vanaf 27 juli zullen Zomato-aandelen worden verhandeld op zowel BSE als NSE.

Dit zijn de stappen die beleggers kunnen volgen om de status van hun aandelentoewijzing op de BSE-website te controleren:

Stap 1: Bezoek de website https://www.bseindia.com/investors/appli_check.aspx

Stap 2: Selecteer het probleemtype en de probleemnaam

Stap 3: Voer uw aanvraagnummer en PAN . in

Stap 4: Klik op de verificatie en voer verzenden in

Stap 5: Uw gedeelde toewijzingsstatus is zichtbaar

Voor degenen die de status van de toewijzing van aandelen op de website van de registrar willen controleren, volgen hier de te volgen stappen:

Stap 1: Bezoek de website https://www.linkintime.co.in/IPO/public-issues.html

Stap 2: Selecteer de bedrijfsnaam ‘Zomato’

Stap 3: Kies nu de informatie die u wilt invoeren, bijvoorbeeld aanvraagnummer, PAN, etc.

Stap 4: Klik op verzenden om uw Zomato IPO-toewijzingsstatus te controleren

Posted By : Lagu togel