Deion Sanders: Ketua jurulatih Colorado Buffaloes bertemu maskot pasukan dan mendapat kejutan
slot online

Deion Sanders: Ketua jurulatih Colorado Buffaloes bertemu maskot pasukan dan mendapat kejutanCNN

Apabila Hall of Famer bola sepak Deion Sanders bersetuju untuk menjadi ketua jurulatih Colorado Buffaloes, dia mungkin tidak pernah menyangka dia akan diminta untuk menghalang seekor kerbau yang sedang mengecas sebenar.

Tetapi itulah yang berlaku apabila Sanders pergi bertemu maskot pasukan – Ralphie – buat kali pertama.

Didalam video dikeluarkan di media sosial oleh pasukan kolej Divisyen 1, Sanders boleh dilihat dipandu masuk ke dalam treler Ralphie dan bertemu dengan kerbau itu.

Adalah selamat untuk mengatakan bahawa Sanders tidak berasa selesa sepenuhnya dengan syarikat itu.

“Anda lihat saya reda kembali,” katanya sambil teragak-agak di pintu.

‘Prime Time’ kemudiannya digalakkan untuk memberi makan kepada rakan baharunya, memakai sarung tangan dan diberi tutorial tentang cara menjaga jarinya selamat.

“Tuan, lidah itu seperti batu bata,” kata Sanders ketika kerbau makan dari tangannya.

Sanders telah digubal sebagai pusingan pertama pada tahun 1989 oleh Atlanta Falcons dari Florida State dan bermain di NFL selama 14 musim dengan beberapa francais. Dia memenangi dua Super Bowl bersama Dallas Cowboys dan San Francisco 49ers dan telah dilantik ke dalam Dewan Kemasyhuran Bola Sepak Pro dan Dewan Kemasyhuran Bola Sepak Kolej pada tahun 2011.

Dia juga bermain untuk lima pasukan Besbol Liga Utama yang berbeza dalam 11 tahun dan merupakan atlet pertama yang bertanding dalam Super Bowl dan Siri Dunia.

Tetapi walaupun bermain di pentas dunia lebih daripada satu kali, keberaniannya benar-benar teruji apabila pengendali Ralphie membuat kejutan.

Ralphie dibawa keluar dari treler sebelum digalakkan untuk berlari kembali ke dalam, di mana Sanders yang kelihatan agak gementar sedang menunggu.

“Oh tidak, saya tidak akan tinggal di sini sementara perkara ini datang kepada saya dengan kelajuan penuh,” dia menjerit, sebelum menyedari sudah terlambat untuk keluar tepat pada masanya.

Hebatnya, Ralphie menghentikan pertuduhannya di hadapan Sanders, seperti yang dirancang, sebelum ketua jurulatih mengakui bahawa keseluruhan pengalaman itu agak “menakutkan”.

Walau bagaimanapun, mesyuarat maskot tidak selalu sesuai dengan rancangan.

Pada tahun 2019, menjelang perlawanan Texas Longhorns menentang Georgia Bulldogs di Sugar Bowl, maskot pasukan – Bevo dan Uga – akan mengalami pertemuan yang mengharukan.

Tetapi, kali ini, Bevo XV – steer longhorn gergasi – adalah tidak berminat dengan pertukaran mesra dengan bulldog yang jauh lebih kecil dan menyerang rakan sejawatannya di padang bola sepak.

Nasib baik, seseorang membawa anjing itu pergi tepat pada masanya.

Lagipun, mereka berkata jangan sekali-kali bekerja dengan haiwan.

reault sgp

lihat pengeluaran sydney

keluaran sydney hari ini

apa keluar hk malam ini

sgp totobet