Emma Watson menyambut hari lahirnya yang ke-33 dengan catatan Instagram yang sangat peribadi
slot online

Emma Watson menyambut hari lahirnya yang ke-33 dengan catatan Instagram yang sangat peribadiCNN

Emma Watson telah menandakan hari lahirnya yang ke-33 dengan catatan Instagram peribadi selepas berundur dari pandangan umum.

Pelakon Britain dan bekas bintang “Harry Potter”, yang meraikan kejayaan itu pada hujung minggu, kembali ke Instagram selepas berehat dari platform dan memberi peminat kemas kini kehidupan terperinci.

Di samping satu siri potret hitam-putih yang diambil tahun lepas, Watson berkongsi beberapa refleksi, menggambarkan bagaimana dia telah “meninggalkan kehidupan (dia).”

“Ini 33. Holy moly. Sebelum 29, saya tidak pernah mendengar tentang Saturn Return sebagai konsep. Katakan sahaja sekarang saya sudah berkenalan dengan baik,” tulisnya.

Dalam astrologi, istilah “kepulangan Zuhal” merujuk kepada apabila planet Zuhal telah bergerak sepanjang jalan melalui zodiak kembali ke tempat di mana ia berada pada masa kelahiran seseorang.

Berterus terang tentang pasang surut dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Watson berkata dia telah belajar meluncur dengan “teruk”, menunggang kuda, melakukan “banyak terapi” dan “mengucapkan selamat tinggal kepada Nenek dan Atuk saya.”

Watson juga berkongsi beberapa pencapaian, termasuk memulakan dana pelaburan alam sekitar wanita, mengarahkan iklan pertamanya, bermain pickleball dengan juara tinju Sugar Ray Leonard dan menjadi sebahagian daripada perjumpaan semula “Harry Potter”.

Bintang “Beauty and the Beast” itu tidak hadir dalam Instagram sejak Disember tahun lalu. Dalam kemas kini yang dikongsi dengan 70.5 juta pengikutnya, Watson mengakui bahawa dia telah “merasa sangat sedih dan benar-benar kecewa tentang banyak perkara.”

Menurut Watson, yang kredit lakonannya termasuk “Wanita Kecil” dan “The Bling Ring,” dia juga “mempelajari lebih lanjut tentang cinta dan menjadi seorang wanita” semasa dia pergi.

Dia menyambung: “Saya mengambil masa tiga tahun tetapi saya akhirnya mengetahui amalan harian dan sebenarnya boleh menyimpannya selama lebih daripada beberapa hari berturut-turut. Saya membakar beberapa perkara. Saya makan benda hijau sekarang! Saya terobsesi dengan membuat laman web Squarespace.”

Watson menandatangani dengan menunjukkan rasa terima kasihnya kepada orang tersayang.

“Terima kasih kepada ahli sihir dalam kumpulan saya yang sangat penting dalam membantu saya sampai di mana dan siapa saya sekarang,” tulisnya. “Anda adalah Avengers saya dan anda memberi inspirasi kepada saya dan menendang keldai. Ia memerlukan sebuah kampung, jangan biarkan sesiapa memberitahu anda sebaliknya. Dan akhir sekali – terima kasih kepada abang saya @alex.s.watson kerana membantu saya mencari perkara yang paling mencabar, dengan masa, sangat lucu. Terima kasih @jessicaediehl – Saya taksub dengan awak. 😂”

resulsgp

pemetuan sidney

keluaran sydney hari ini

pengeluaran hk kemarin

data.hk.4d