Gwyneth Paltrow kembali ke mahkamah dalam perbicaraan perlanggaran ski
slot online

Gwyneth Paltrow kembali ke mahkamah dalam perbicaraan perlanggaran skiCNN

Kesaksian telah disambung semula dalam percubaan Utah mengenai perlanggaran ski 2016 yang melibatkan Gwyneth Paltrow.

Pelakon dan ahli perniagaan itu duduk di bilik mahkamah Park City, Utah, di mana kenyataan pembukaan bermula dalam kes itu pada hari Selasa. Terry Sanderson, 76, menuduh Paltrow merempuhnya dan menyebabkan dia mengalami kecederaan berpanjangan dan kerosakan otak semasa mereka berdua bermain ski pada larian pemula di atas gunung Utah pada Februari 2016.

Kedua-duanya telah berada dalam pertempuran undang-undang selama tujuh tahun.

Pada pagi Rabu, peguam Paltrow, Steve Owens membangkitkan bantahan kepada jurugambar pegun di dalam bilik mahkamah dan menghantar gambarnya. Hakim Kent Holmberg bersetuju ia melanggar perintah kesopanan mahkamah, menjelaskan imej pegun prosiding harus “mengikut mikrofon.” Kamera itu telah dirampas dan hakim berkata wartawan akan mengeluarkannya jika berlaku lagi.

Seorang doktor untuk Sanderson sedang memberi keterangan mengenai pengimaginan MRI.

Dalam dokumen mahkamah yang diperolehi oleh CNN, Sanderson menyatakan bahawa semasa bermain ski di Deer Valley Resort, Paltrow didakwa “tergelincir di luar kawalan … menjatuhkannya dengan kuat, menjatuhkannya, dan menyebabkan kecederaan otak, dan empat patah tulang rusuk dan kecederaan serius lain. ”

Paltrow memfailkan saman balas terhadap Sanderson, seorang pesara optometris, mendakwa bahawa dia meluncur ke arahnya.

Menurut saman balas Paltrow, dia “sedang menikmati bermain ski bersama keluarganya bercuti di Utah, apabila Plaintif – yang menaiki bukit dari Cik Paltrow – membajak punggungnya. Dia mengalami ‘pukulan badan’ penuh. Cik Paltrow marah kepada Plaintif, dan berkata demikian. Plaintif memohon maaf. Dia terkejut dan kecewa, dan berhenti bermain ski untuk hari itu walaupun hari itu masih pagi.”

Sanderson pada mulanya menyaman Paltrow sebanyak $3.1 juta dolar, tetapi kemudian meminda aduannya dan kini menuntut lebih daripada $300,000 sebagai ganti rugi, menurut dokumen mahkamah.

Paltrow menuntut ganti rugi $1, serta yuran peguam.

Perbicaraan dijangka berlangsung selama seminggu.

singapura result

pengeluaran sidney hari ini berapa

keluaran togeĺ hongkong hari ini 2020

totobet.sgp