Jeremy Renner berjalan di permaidani merah hanya tiga bulan selepas kemalangan hampir mautnya: ‘Saya berasa sangat bersyukur berada di sini’
slot online

Jeremy Renner berjalan di permaidani merah hanya tiga bulan selepas kemalangan hampir mautnya: ‘Saya berasa sangat bersyukur berada di sini’CNN

Pelakon Jeremy Renner membuat penampilan permaidani merah pertamanya sejak dia mengalami kecederaan serius selepas dihempap ​​pembajak salji berhampiran rumahnya di Nevada pada Januari.

Renner menghadiri tayangan perdana di Los Angeles untuk siri realiti Disney+ baharunya, “Rennervations.” Dalam rancangan itu, yang dirakam sebelum kemalangannya, Renner “membayangkan semula” kenderaan kerajaan yang telah dimatikan dan mendermakannya untuk berkhidmat kepada kanak-kanak dalam komuniti yang memerlukan.

“Ia banyak perkara untuk saya secara peribadi,” kata Renner kepada CNN mengenai projek baharunya apabila ditanya bagaimana perasaan berada di acara itu. “Saya rasa semua orang sedang bergurau sekarang tentang apa yang saya lakukan dengan masa saya. Rasanya pelik, indah, pelik. Saya tidak pernah terfikir saya masih mempunyai impian sebagai lelaki berusia 52 tahun. Saya rasa seperti saya melakukannya. Tetapi wow, ia bagus untuk menjadi kenyataan untuk diri sendiri. Terdapat lebih banyak keajaiban yang masih ada, dan saya berasa sangat bersyukur berada di sini untuk terus menemui keajaiban itu.”

Kecederaan Renner akibat kemalangan itu, di mana dia ditarik di bawah bajak bergerak, termasuk lapan tulang rusuk patah di 14 tempat, soket mata patah, lutut patah, paru-paru yang runtuh dan hati yang tertusuk. Dia telah mendokumentasikan pemulihannya di media sosial dalam beberapa bulan sejak itu.

Semasa perbincangan yang dihoskan oleh Jimmy Kimmel selepas tayangan Selasa, hos lewat malam itu secara berseloroh bertanya kepada Renner sama ada dia bercadang untuk menggunakan semula “peniup salji itu?”

“Ia kucing salji,” balas Renner. “Dan untuk tempat saya tinggal, ia adalah satu keperluan.”

“Ibu saya mahu menyalakannya (kucing salji) dengan api,” bintang Marvel itu kemudian menyindir. “Saya hanya perlu belajar memandu dengan lebih baik.”

result. sgp

pengeluaran sidney siang ini

hasil sdy

data hongkong malam ini

pengeluwaran sgp