Jualan Apple AirTag: Jimat  di Amazon
slot online

Jualan Apple AirTag: Jimat $9 di Amazon

AirTags Apple mengikuti jejak penjejak item lain (fikir Tile dan Chipolo One Spot) dan ia sama berguna, terutamanya bagi mereka yang sudah menjadi sebahagian daripada ekosistem Apple. Kini, anda boleh mendapatkan 4 pek daripadanya dengan potongan $9 di Amazon — tetapi cepat, jualan ini mungkin tidak akan bertahan lama.

Bawaan harian semakin bernilai pada zaman peranti digital, jadi sama ada anda menggunakan AirTags untuk keselamatan sekiranya sesuatu dicuri atau hanya untuk membantu anda memastikan urusan anda sendiri teratur, membeli-belah jualan ini adalah berbaloi.

Anda boleh mengakses semua AirTag dalam apl Cari Saya pada iPhone anda, sama seperti anda menjejaki Mac atau iPad anda. Dan kerana mereka adalah produk Apple, banyak syarikat terlibat dalam mereka bentuk produk hanya untuk AirTags: Anda boleh mendapatkan cincin kunci kulit yang direka bentuk agar sesuai supaya anda tidak kehilangan kunci anda lagi, serta dompet yang dibuat untuk memegang AirTags selesa dan selamat dalam genggaman mereka.

result sg

pengeluar sidney

toto bet sdy

totobet data hongkong

totobet singapura