Kajian Belkin 12-Outlet Surge Protector
slot online

Kajian Belkin 12-Outlet Surge Protector

Saya sedang melihat ke meja saya sekarang, dan saya mengira sembilan (9) perkara di atasnya yang memerlukan palam kuasa dua atau tiga serampang. Itu belum lagi pejabat saya yang lain, yang dihuni oleh suis rangkaian, peranti storan yang dilampirkan rangkaian, penghala jaringan, pencetak, pemanas ruang… senarai itu diteruskan. Intinya, kita semua memerlukan kuasa, dan apa yang lebih diperlukan dalam rumah moden daripada jalur kuasa yang sederhana?

Walaupun anda sering boleh bertahan dengan deretan ringkas enam palam yang ditawarkan oleh kebanyakan jalur kuasa, kadangkala anda memerlukan lebih banyak lagi, dan di situlah pelindung lonjakan 12 palam Belkin dan jalur kuasa masuk. Menawarkan jalur enam palam standard ditambah dengan tambahan enam mengapit mereka, dengan banyak ruang untuk penyesuai yang lebih besar, peranti ini meletakkan banyak serba boleh dalam faktor bentuknya yang agak kecil. Saya mempunyai sekurang-kurangnya sedozen jalur kuasa, pemanjang palam dan pelindung lonjakan di seluruh rumah saya, tetapi yang ini adalah kegemaran saya.

Pelindung lonjakan 12-plug Belkin ialah cara terbaik untuk menyucikan kerja atau persediaan hiburan anda dengan harga yang murah.

Masalah dengan pelindung lonjakan adalah bahawa banyak daripada mereka menghisap. Palam mereka boleh menjadi terlalu rapat atau berorientasikan cara yang salah, menjadikannya sukar untuk menambah penyesuai kuasa chunky atau dua pada campuran. Selalunya palam yang membekalkan kuasa pada jalur terletak pada hujung kabel yang kaku, dan ia melekat terus keluar dari dinding, menjadikannya sukar untuk diselitkan di belakang sekeping perabot. Dan kadangkala, enam cawangan masih tidak mencukupi.

Saya ingin menyelesaikan semua masalah ini sekemas yang saya boleh, jadi saya mula melihat ulasan yang berbeza di seluruh web dan menjumpai jalur 12 palam Belkin. Pusat hiburan saya menempatkan TV, pemain Blu-ray 4K, tiga konsol permainan, Apple TV dan dua HomePod, dan saya sering perlu memasangkan perkara lain di sana juga. Saya memerlukan sesuatu yang nipis dan boleh dipasang di dinding yang boleh memuatkan banyak jenis palam yang berbeza, dan jalur Belkin sesuai dengan bil. Ia tidak menyakitkan bahawa ia hanya $20 di Amazon apabila saya membelinya (ia lebih sedikit sekarang, tetapi harganya sentiasa berubah dan hampir tidak pernah meningkat kepada $25, apatah lagi nilai senarainya $28).

Belkin Surge Protector 1

Jalur kuasa ini menyelesaikan semua yang saya perlukan. Ia menawarkan 1,875 watt jumlah beban (apa-apa sahaja di atas yang akan menyebabkan ia dimatikan), klip pengurusan kabel terbina dalam, 12 palam dengan enam jarak untuk penyesuai kuasa chunky dan palam sudut kanan yang terletak pada dinding, menjadikan adalah mudah untuk menolak TV saya yang dipasang di dinding ke belakang tanpa membengkokkan kabel. Lebih-lebih lagi, palam itu panjangnya 8 kaki, jadi mudah untuk melekapkan jalur itu sendiri ke dinding sambil meninggalkan permainan yang mencukupi untuk menggabungkan kabelnya dengan mudah dengan semua yang lain dipalamkan ke dalamnya jika perlu.

Selain beban watt tingginya, pelindung lonjakan Belkin boleh melindungi produk anda daripada lonjakan 3,940 joule. Tripp-Lite, pengeluar perlindungan lonjakan tinggi yang popular, mengatakan perlindungan sehingga 2,000 joule adalah sesuai untuk pusat hiburan, jadi Belkin melampaui batas di sini, dan itu adalah perkara yang baik. Pelindung lonjakan cenderung merosot dari semasa ke semasa, terutamanya jika mereka mengalami lonjakan sebenar, jadi lebih banyak overhed, lebih baik.

Terdapat beberapa loceng dan wisel yang bagus juga. Pelindung lonjakan 12-port Belkin menawarkan tiga port RJ11 — palam yang pernah ada di mana-mana di rumah dan telefon talian tetap yang disambungkan kepada perkhidmatan — dan dua port sepaksi, menjadikannya pilihan yang kukuh untuk kegunaan rumah atau pejabat di mana talian telefon, mesin faks atau kotak kabel mungkin perlu dilindungi (walaupun itu adalah kes penggunaan yang sudah lapuk dalam dunia di mana faks dan kabel menjadi usang). Label input dan output tersembunyi di bawah klip kabel boleh tanggal.

Akhir sekali, terdapat jaminan kukuh yang menyokong produk ini, meliputi kerosakan sehingga $300,000 jika perlindungan lonjakan tidak berfungsi seperti yang dimaksudkan. Itu mungkin lebih banyak liputan daripada kebanyakan rumah yang diperlukan, tetapi saya tidak merungut.

Terdapat beberapa perkara yang hilang yang jauh dari pemecah perjanjian, namun perlu diingatkan. Seperti yang saya tahu, pelindung lonjakan ini telah berada di pasaran selama sekurang-kurangnya sedekad, dan ia menunjukkan. Tiada port USB ditemui padanya, dan ia tidak mempunyai alur keluar berputar. Saya tidak menjangkakan yang kedua daripada syarikat yang bereputasi pada titik harga ini, dan walaupun anda boleh menemui port kuasa USB pada banyak pelindung lonjakan bajet, anda harus memilih untuk membayar lebih sedikit untuk pilihan jenama nama, seperti ini 12 -palamkan pelindung lonjakan Anker yang dijual pada harga $36.

Malangnya, dengan pilihan Anker anda akan melepaskan kabel yang lebih panjang, dan Anker hanya menjamin sehingga $200,000 sedikit jika ia gagal melindungi peranti anda. Ia juga nampaknya mempunyai penilaian 2,100 joule, tetapi itu tidak disebut secara khusus di mana-mana dalam perihalan produk, hanya merujuknya dalam imej produk yang mengatakan ia mempunyai “perlindungan lonjakan 2100J” — “J” mungkin bermaksud joule, tetapi bolehkah anda pasti ?

Akhirnya, pelindung lonjakan 12-port Belkin mempunyai semua yang saya perlukan untuk pusat hiburan saya. Kekurangan port USB hampir tidak menjadi masalah untuk sesuatu yang akan hidup pada zamannya kebanyakannya hanya mengumpul habuk di sebalik perabot, dan saya suka kabel panjang dan palam sudut kanannya. Sentuhan kecil seperti klip pengurusan kabel memudahkan anda berurusan dengan sedozen kabel kuasa snaking, dan rating tinggi untuk watt dan joule memberikan saya ketenangan fikiran. Walaupun harganya secara teknikal melebihi $25, ia tidak melebihi jumlah itu dalam lebih sedekad, menjadikan ini skor bawah $25 yang hebat untuk sesiapa sahaja yang memerlukan pelindung lonjakan yang kukuh dan boleh dipercayai di rumah mereka.

resul singapur

hasil pengeluaran sydney

totobet sdy hari ini

result pengeluaran hk

t0t0bet hk