Kulit Kaki Bayi dijual sekarang di Ulta
slot online

Kulit Kaki Bayi dijual sekarang di Ulta

Baby Foot peels telah mendapat pengikut kultus sejak jenama itu dilancarkan pada tahun 1997, sebahagiannya disebabkan oleh kaedah kasar (tetapi sangat memuaskan) mereka untuk menghilangkan kulit dari kaki anda (keseronokan yang berkongsi persaudaraan rapat dengan kepuasan menonton video Dr. Pimple Popper ). Pada masa ini, anda boleh mengambil kulit di Ulta dengan harga $19 dan bukannya $25 — masa yang sesuai untuk mula menanggalkan lapisan kulit mati tersebut dan menyediakan kaki anda untuk musim sandal.

Kotak ini mengandungi dua but Baby Foot yang anda selipkan di atas kaki anda dan biarkan selama sejam (semasa anda menstrim episod “Succession” terbaharu, mungkin?). Kemudian, anda hanya perlu mencuci gel. Anda mungkin tidak perasan apa-apa pada mulanya, tetapi inilah bahagian kasar/sejuk: Selepas tiga hingga tujuh hari kulit kering di bahagian bawah kaki anda akan mula mengelupas. Mungkin idea yang baik untuk memakai sarung kaki pada masa ini.

Selepas metamorfosis itu? Kaki anda akan menjadi lembut dan menghilangkan semua kulit kering yang tidak sedap dipandang (dan mungkin tidak selesa), jadi anda boleh mempamerkan pedikur dengan sepasang sandal kegemaran anda. Dapatkan kulit Kaki Bayi sementara diskaun 26% semasa jualan Spring Haul Ulta.

totobet.net sgp

pengeluaran hari ini sdy

totobet data sydney

pengeluaran togeĺ hongkong hari ini 2023

totobet data sgp