Pihak berkuasa Maine menahan seorang yang berkepentingan selepas 4 orang ditemui mati di sebuah rumah dan 3 yang lain ditembak ketika memandu
slot online

Pihak berkuasa Maine menahan seorang yang berkepentingan selepas 4 orang ditemui mati di sebuah rumah dan 3 yang lain ditembak ketika memanduCNN

Pihak berkuasa Maine telah menahan seorang yang berkepentingan dan terus menyiasat selepas dua insiden tembakan yang kelihatan ada kaitan menyebabkan sekurang-kurangnya empat orang maut dan tiga lagi cedera, kata polis negeri.

Polis Negeri Maine bertindak balas pagi Selasa ke sebuah rumah di Bowdoin, Maine, di mana mereka menemui empat orang mati di dalam, polis negeri Lt. Randall Keaten berkata dalam sidang akhbar.

Tidak lama selepas itu, pihak berkuasa menerima laporan beberapa kenderaan terkena tembakan pada I-295 di kawasan Yarmouth, iaitu kira-kira 40 minit dari Bowdoin.

Tiga orang ditembak ketika memandu dan dibawa ke hospital, kata polis negeri. Sekurang-kurangnya seorang daripada tiga orang itu berada dalam keadaan kritikal Selasa, pihak berkuasa menambah.

“Kami mempunyai kenderaan yang telah terkena tembakan terus di seluruh yang kami mendapat laporan, jadi jika sesiapa mempunyai lubang pada kenderaan mereka, sila hubungi kami supaya kami boleh membuat susulan dengan itu,” kata Keaten.

Mangsa yang ditemui di rumah Bowdoin dan tembakan di lebuh raya saling berkaitan, kata Keaten, sambil menambah tiada ancaman kepada orang ramai.

Pihak berkuasa tidak mengeluarkan sebarang maklumat mengenai orang berkepentingan yang ditahan.

Polis tidak berkongsi butiran mengenai kemungkinan motif dalam kejadian itu dan tidak berkongsi butiran mengenai empat orang yang ditemui mati di rumah itu. Empat mayat itu dibawa ke Pejabat Ketua Pemeriksa Perubatan di Augusta di mana bedah siasat akan menentukan cara dan punca kematian polis negeri.

Pihak berkuasa kini meminta sesiapa yang mungkin telah menyaksikan sesuatu atau mempunyai sebarang maklumat mengenai kejadian pagi Selasa untuk menghubungi mereka.

“Banyak yang berlaku pagi ini antara dua adegan itu dan mereka adalah orang yang kami ingin bercakap dengan mereka, orang-orang yang terjejas oleh ini,” kata Keaten, sambil menambah pihak berkuasa terus mengusahakan beberapa adegan yang terjejas dan mengumpulkan lebih banyak maklumat.

Bahagian arah selatan I-295 di Yarmouth kekal ditutup lewat petang Selasa dan kemungkinan akan kekal seperti itu selama “beberapa jam lagi,” menurut Jabatan Pengangkutan Maine.

toto sgp result

hasil pengeluaran sydney

keluaran sydney

totobet hk hari ini

totobet.net sgp