Pusat peranginan ski di California mendapat salji yang begitu banyak sehingga mereka boleh terus dibuka sehingga Jun
slot online

Pusat peranginan ski di California mendapat salji yang begitu banyak sehingga mereka boleh terus dibuka sehingga JunCNN

Lereng dibuka untuk musim panas, sekurang-kurangnya di California.

Beberapa pusat peranginan ski California telah mengumumkan bahawa mereka telah menerima begitu banyak salji sehinggakan mereka merancang untuk terus dibuka sehingga musim panas.

Mammoth Mountain, sebuah resort empat musim yang popular yang terletak di pergunungan Sierra Timur, mengumumkan awal minggu ini ia akan dibuka untuk bermain ski sekurang-kurangnya sehingga akhir Julai. Ini adalah yang paling awal dalam tahun resort itu pernah mengumumkan ia akan dibuka lewat, pengarah komunikasi Lauren Burke memberitahu CNN melalui e-mel.

Burke berkata bahawa resort itu hanya 5 inci dari memecahkan rekod musim salji 668 inci, yang ditetapkan pada 2010.

“Kami berhasrat untuk mengekalkan lif berputar sehingga selagi keadaan mengizinkan, yang pastinya boleh masuk ke bulan Ogos musim ini,” tulisnya. “Ski musim bunga dan keadaan menunggang akan menjadi yang terbaik yang pernah kami lihat dengan gunung dalam bentuk pertengahan musim sejuk.”

Begitu juga, Palisades Tahoe mengumumkan pada hari Khamis bahawa ia akan terus mengendalikan bahagian Alpine resort itu sehingga hujung minggu 4 Julai. Mereka mengaitkan pelanjutan itu sebagai “musim sejuk kedua paling bersalji di Tasik Tahoe dalam rekod.”

California telah menghadapi keadaan cuaca yang dramatik dalam beberapa minggu lalu. Negeri ini telah dilanda ribut sungai atmosfera yang kuat yang telah membawa banjir hujan dan salji selepas kemarau mega bersejarah selama bertahun-tahun. Serangan kelembapan telah melegakan kemarau dan menambah takungan penting, tetapi juga telah mencetuskan banjir dan tanah runtuh di beberapa bahagian di negeri ini.

Minggu lalu, Pentadbiran Lautan dan Atmosfera Kebangsaan melaporkan bahawa ia menjangkakan kemasukan hujan dan salji di Barat mungkin akan berhenti pada April.

result sgp

toto sydney

toto bet sdy

hasil togeĺ hongkong

sgp138