REI Co-op melancarkan koleksi Trailmade
slot online

REI Co-op melancarkan koleksi Trailmade

REI Co-op telah lama menjadi ruji bagi pengembara yang mencari peralatan yang boleh menyelesaikan kerja tanpa membebankan wang. Jenama ini menawarkan semua yang anda perlukan untuk memasuki alam semula jadi daripada jaket bawah dan beg tidur hingga ke khemah dan kerusi.

Kini REI Co-op mempunyai barisan baharu — koleksi Trailmade — yang mempunyai asas untuk mendaki, berkhemah dan perjalanan backpacking yang dibuat secara khusus dengan mengambil kira keterangkuman saiz. Trailmade, yang direka bentuk dengan input daripada ahli Koperasi REI, termasuk pakaian dalam saiz XS hingga 3XL, enam saiz beg tidur, empat saiz alas tidur, pek 4X dan pemanjang tali pinggang pinggul untuk pek muat sehingga 6X. Ini, bersama-sama dengan reka bentuk neutral jantina dan jalur warna yang terang, bermakna garis itu ditujukan untuk sesiapa sahaja dan semua orang yang ingin keluar.

Koleksi Trailmade REI Co-op tersedia untuk ahli REI Co-op sekarang dan orang awam 1 Mei. Jika anda seorang ahli, lihat beberapa bahagian yang kami fikir paling menarik di bawah, atau semak imbas keseluruhan baris baharu di sini.

Bulu bulu yang cantik dan sederhana ini boleh membuatkan anda selesa di denai, di sekitar unggun api atau hanya di atas sofa. Ia tersedia dalam enam warna, mempunyai padanan santai dan datang dalam saiz XS hingga 3X.

REI Co-op Trailmade Print Trekking Poles kad produk CNNU.jpg

Tiang treking mungkin tidak berada di bahagian atas senarai anda jika anda baru mendaki, tetapi percayalah kepada kami, tiang tersebut membawa perubahan yang besar. Kayu ini boleh dipanjangkan dan disertakan dengan pemegang buih untuk keselesaan.

Backpacking boleh menakutkan, terutamanya kerana ia memerlukan terlalu banyak peralatan. Syukurlah, REI Co-op telah mencipta pek 60 liter ini yang boleh memuatkan semua yang anda perlukan untuk pengembaraan anda yang seterusnya. REI mengatakan saiz biasa muat XS hingga XL dan saiz lanjutan muat 2X hingga 4X.

Jika anda tidak mempunyai apa-apa untuk dimasukkan ke dalam pek anda, himpunan ini adalah tempat yang hebat untuk bermula. Ia menyelesaikan masalah terbesar yang ada di kawasan perkhemahan di pedalaman: tempat tidur. Dengan khemah, alas tidur dan beg tidur, kombo tiga keping ini membolehkan anda meneruskan perjalanan anda untuk bertahan di kawasan pedalaman.

Beg tidur ini, yang disertakan dalam bungkusan beg galas, sangat bagus untuk kegunaan menyeluruh — bukan sekadar melancong. Ia ringan, ia hangat dan ia mempunyai saiz yang pendek, biasa dan panjang.

Anda tidak pernah mahu terperangkap dalam hujan tanpa bersedia. Itulah sebabnya jaket hujan $70 daripada koleksi Trailmade baharu ini adalah satu kemestian. Cangkerang kalis air dan bernafas dua lapisan ini dirawat dengan DWR dan terdapat dalam saiz XS hingga 3X.

result shp

angka pengeluaran sydney

pengeluaran sdy

hongkong yang keluar malam ini

sgp totobet