Rekap “Succession” Musim 4, episod 1: Logan dan anak-anak terus bertempur dalam ‘The Munsters’ (SPOILERS)
slot online

Rekap “Succession” Musim 4, episod 1: Logan dan anak-anak terus bertempur dalam ‘The Munsters’ (SPOILERS)

Yang berikut mengandungi spoiler tentang tayangan perdana “Succession” musim keempat.CNN

Nah, jika dua kanak-kanak itu tidak dapat bersama-sama, siapa yang boleh?

Banyak yang berlaku dalam tayangan perdana musim “Succession,” memulakan episod terakhir rancangan HBO yang memenangi Emmy dua kali, termasuk pertelingkahan berterusan antara mogul media Logan Roy (Brian Cox) dan tiga daripada empat anaknya: Kendall ( Jeremy Strong), Shiv (Sarah Snook) dan Roman (Kieran Culkin). Keadaan menjadi sangat tegang apabila musim bermula sehingga pembantu Logan dan kini teman wanita yang tidak berada di dalam almari, Kerry (Zoe Winters), cuba mengatur panggilan hari jadi antara ketiga-tiga mereka dan ayah mereka, hanya untuk mencetuskan rundingan yang janggal tentang sama ada dia menghantar mesej kepada minat untuk bercakap dengan mereka sudah memadai.

Hakikat bahawa spekulasi musim lalu tentang sama ada Logan dan Kerry telah benar-benar menjadi item – lambang percintaan Mei (atau mungkin Mac)-Disember – sebahagian besarnya terungkap di luar skrin dari segi pengesahan mencerminkan betapa mudahnya pencipta siri Jesse Armstrong merangkak dengan anggukan. kepada keterlaluan mogul media kehidupan sebenar tanpa menyimpang dari tujuan dramatiknya, atau konflik utama rancangan itu.

Namun, tajuk utama daripada episod itu melibatkan Shiv dan suaminya Tom (Matthew Macfadyen), yang selepas bercumbu dan bergurau di luar kurikulum serta perbincangan tentang perkahwinan terbuka – ditambah pula dengan perkara kecil tentang dia mengkhianatinya untuk mendapatkan rahmat Logan – akhirnya memutuskan untuk menghentikannya.

“Itu membuatkan saya sedih,” kata Tom, dalam gaya yang hampir seperti kanak-kanak, apabila Shiv mengumumkan bahawa pada pandangannya segala-galanya telah berakhir, kemungkinan yang sebelum ini telah memberi inspirasi kepada Tom untuk mendaftar masuk dengan bosnya mengenai sama ada mereka masih “baik” jika dia tidak lagi menjadi menantunya.

Inilah sebab bintang ‘Succession’ menolak perbandingan watak dengan Rupert Murdoch

“Jika kami bagus, kami bagus,” jawab Logan secara samar, terganggu oleh dua tawaran besar yang menjulang ke atasnya dan syarikatnya, Waystar Royco: Penjualan keseluruhan gergasi media kepada mogul teknologi Lukas Matsson, dan lamanya- impian yang menggelegak untuk memperoleh Pierce Global Media yang sangat mirip Dow Jones, yang jelas menggemakan usaha sebenar Rupert Murdoch dan akhirnya pengambilalihan syarikat induk Wall Street Journal pada tahun 2007, meletakkan sebuah institusi berprestij di bawah pengawasan lanun tabloid yang kejam.

Logan menghabiskan sebahagian besar episod berkeliaran seperti haiwan dalam sangkar, malah memotong awal pada majlis hari jadinya sendiri.

Seperti biasa dalam dunia pewarisan, “Roys generasi baru,” seperti yang dirujuk oleh Kendall kepada dirinya dan adik-beradiknya, kelihatan tidak sepadan dalam pertandingan dengan bapa mereka, yang tidak menghalang mereka daripada berfikir bahawa mereka boleh mengambilnya, meningkatkan prospek perang bidaan Pierce.

Banyak perkara yang berlaku dalam pembuka musim ini, tetapi fungsi utama tayangan perdana itu melibatkan penyediaan pentas untuk pertempuran dan cabaran yang akan datang. Jika itu bukan peristiwa yang luar biasa selain daripada persengketaan perkahwinan Shiv-Tom, nantikan. Kerana untuk menghuraikan Logan, apabila “Penggantian” bagus, itu bagus.

HBO, seperti CNN, ialah unit Warner Bros. Discovery.

resul singapur

totobet sidney

sidney

data pengeluaran hongkong malam ini

totobet spg