Sarah Snook dari ‘Succession’ ‘sangat sedih’ untuk mengucapkan selamat tinggal kepada Shiv Roy, peranan yang hampir tidak dia ambil
slot online

Sarah Snook dari ‘Succession’ ‘sangat sedih’ untuk mengucapkan selamat tinggal kepada Shiv Roy, peranan yang hampir tidak dia ambilCNN

Sukar untuk membayangkan orang lain yang boleh mengisi kasut Siobhan “Shiv” Roy yang berlidah tajam dalam drama HBO yang memenangi anugerah “Succession” selain pelakon Sarah Snook.

“Saya membaca juruterbang dan berkata, ‘Saya mahu menonton ini, tetapi saya tidak tahu sama ada saya mahu menyertainya,'” kata Snook kepada LA Times dalam temu bual yang diterbitkan Sabtu. (Syarikat induk saham HBO dan CNN Warner Bros. Discovery.)

Snook berkata dia bimbang untuk mengambil peranan dalam pertunjukan yang pada mulanya, baginya, merasakan seperti “sekumpulan lelaki kulit putih dalam perniagaan,” dan mempersoalkan sama ada dia mahu menjadi “prop” dalam cerita yang ” langsung tidak memberi tumpuan kepada saya.”

Dia akhirnya mengambil peranan itu apabila pertunjukan itu memulakan kerjaya pada tahun 2018, dan nampaknya adil untuk mengatakan ia berjaya untuk Snook, yang memenangi Golden Globe pada tahun 2022 dan sebelum ini memperoleh dua anggukan Emmy.

“Succession” mengikuti Logan Roy (Brian Cox), seorang bilionair di bahagian atas konglomerat media milik keluarganya Waystar Royco, dan anak-anak dewasanya ketika mereka berusaha keras untuk meletakkan diri mereka sebagai pengganti muktamad dinasti Waystar Royco.

Drama berkilat itu turut dibintangi oleh Jeremy Strong, Kieran Culkan, Matthew McFayden, J. Smith Cameron dan Alan Ruck.

Pada bulan Februari, pencipta siri Jesse Armstrong memberitahu The New Yorker rancangan itu akan berakhir dengan musim keempatnya. Snook memberitahu LA Times dia “sangat sedih” apabila dia mengetahui berita itu semasa jadual akhir dibacakan pada bulan Januari.

“Secara emosi, kami semua tidak semestinya bersedia untuk selesai dengan persembahan itu kerana kami sangat menyayangi satu sama lain,” katanya, sambil menambah dia faham mungkin ini masa yang sesuai.

“Adalah bijak untuk tidak membiarkan sesuatu menjadi parodi sendiri,” katanya.

Musim terakhir Succession akan debut di HBO Ahad, 26 Mac.

info result sgp hari ini

sidney totobet

toto sdy

hongkong totobet

singapura totobet