Tawaran kad kredit Delta: Sehingga 100,000 batu bonus
slot online

Tawaran kad kredit Delta: Sehingga 100,000 batu bonus

CNN Underscored menyemak produk kewangan seperti kad kredit dan akaun bank berdasarkan nilai keseluruhannya. Kami mungkin menerima komisen melalui rangkaian ahli gabungan LendingTree jika anda memohon dan diluluskan untuk mendapatkan kad, tetapi pelaporan kami sentiasa bebas dan objektif. Syarat dikenakan untuk faedah dan tawaran American Express. Pendaftaran mungkin diperlukan untuk faedah dan tawaran American Express terpilih. melawat americanexpress.com untuk belajar lebih lagi.

Bukan rahsia lagi bahawa cara terbaik untuk berjimat pada percutian anda yang seterusnya adalah dengan mempunyai simpanan jarak jauh di tangan. Dan jika anda ingin menyimpan stok Delta SkyMiles, syarikat penerbangan itu kini menawarkan peningkatan tawaran kad kredit yang memberi anda sehingga 100,000 bonus SkyMiles. Tetapi anda perlu bertindak cepat — bonus ini akan tamat pada 29 Mac 2023.

Delta juga baru-baru ini menambah taman baharu kepada keluarga kad kreditnya yang boleh membantu anda memanjangkan SkyMiles anda lebih jauh. Kedua-dua pemegang kad baharu dan sedia ada kini mendapat diskaun 15% apabila menggunakan batu untuk menempah perjalanan anugerah di Delta. Manfaat “TakeOff 15” baharu ini bermakna jika anda menempah penerbangan Delta yang berharga 100,000 batu, ia hanya akan dikenakan bayaran 85,000 batu sebagai ahli kad kredit Delta.

“TakeOff 15” kini tersedia pada semua kad kredit peribadi dan perniagaan Delta kecuali untuk Kad Delta SkyMiles® Blue American Express. Perlu diingat bahawa diskaun 15% hanya untuk bahagian perbatuan kos — ia tidak termasuk sebarang cukai atau yuran — dan untuk penerbangan kendalian Delta, bukan penerbangan kendalian rakan kongsi.

Jika anda berminat untuk mendapatkan diskaun 15% setiap penerbangan Delta yang anda tempah dengan batu, sekarang adalah masa yang sesuai untuk mendapatkan kad kredit Delta. Berikut ialah tawaran alu-aluan semasa untuk kad kredit peribadi Delta (kami akan membincangkan tawaran kad perniagaan di bawah).

Delta menggunakan skim harga dinamik untuk penerbangan anugerahnya dan bukannya carta anugerah tetap, jadi anda boleh mengharapkan untuk mendapatkan nilai yang agak konsisten untuk batu anda. Laman web frequent flyer The Points Guy menilai Delta SkyMiles pada 1.41 sen setiap satu, menjadikan peningkatan bonus ini bernilai antara $141 dan $1,269. Tawaran ini adalah setanding dengan tawaran terbaik yang pernah kami lihat pada masa lalu untuk kad Delta, jadi sekarang adalah masa yang sesuai untuk memohon kad tersebut.

Walaupun semua kad ini ditujukan kepada risalah Delta, kad kredit Delta terbaik untuk anda bergantung pada tabiat perbelanjaan anda dan kekerapan anda merancang untuk terbang dengan syarikat penerbangan itu.

Jika anda ingin memperoleh SkyMiles pada perbelanjaan harian dan tidak berminat dengan faedah “TakeOff 15” baharu, maka kad Delta SkyMiles Blue Amex adalah untuk anda. Ia memperoleh 2 batu untuk setiap dolar yang anda belanjakan untuk pembelian Delta yang layak dan di restoran di seluruh dunia, dan 1 batu setiap dolar untuk semua yang lain. Ia juga menampilkan diskaun 20% untuk pembelian dalam penerbangan, akses kepada program Pay With Miles Delta, tiada yuran transaksi asing dan tiada yuran tahunan (lihat kadar dan yuran).

Klik di sini untuk mendapatkan batu Delta tanpa yuran tahunan dengan kad Delta Blue Amex.

Walau bagaimanapun, jika anda bercadang untuk menerbangkan Delta sekali-sekala — walaupun sekali setahun — dan anda tidak kisah untuk membayar yuran tahunan, anda boleh mendapatkan lebih nilai daripada Delta SkyMiles Gold Amex. Kad ini mempunyai yuran tahunan pengenalan $0 untuk tahun pertama, kemudian yuran tahunan $99 selepas itu (lihat kadar dan yuran)

Selain daripada bonus alu-aluan yang lebih besar, Delta Gold Amex datang dengan lebih banyak faedah, termasuk beg pertama anda yang didaftarkan secara percuma semasa menerbangkan Delta (yang biasanya berharga $30 hingga $60 untuk penumpang ekonomi), keutamaan menaiki pesawat, kredit penerbangan Delta $100 selepas anda membelanjakan $10,000 dalam pembelian yang layak pada kad anda dalam satu tahun kalendar dan ciri diskaun “TakeOff 15” baharu.

Selain memperoleh 2 batu setiap dolar di pasar raya AS, ahli kad Delta Gold Amex memperoleh 2 batu untuk setiap dolar yang dibelanjakan di restoran, termasuk bawa pulang dan penghantaran, serta 2 batu setiap dolar untuk pembelian Delta yang layak.

Jimat wang dengan kad Delta Gold Amex dengan beg berdaftar percuma semasa menerbangkan Delta.

Jika Delta ialah pembawa pilihan anda dan anda terbang bersama mereka beberapa kali setahun, mungkin lebih masuk akal untuk menggunakan salah satu kad kredit Delta yang lebih premium. Walaupun Delta SkyMiles Platinum Amex membawa yuran tahunan $250 (lihat kadar dan yuran) dan Delta SkyMiles Reserve Amex datang dengan yuran $550 (lihat kadar dan yuran), kedua-duanya dimuatkan dengan faedah seperti elit dan jalan pintas untuk memperoleh status elit kepada pergi bersama mereka.

Delta Platinum Amex mempunyai banyak faedah yang sama seperti versi Gold, seperti beg berdaftar percuma untuk penerbangan Delta dan menaiki pesawat keutamaan. Anda juga akan memperoleh 3 batu untuk setiap dolar yang anda belanjakan di hotel dan untuk pembelian Delta yang layak, serta 2 batu setiap dolar yang sama di restoran dan pasar raya AS.

Kad ini juga disertakan dengan kredit yuran Kemasukan Global/TSA PreCheck bernilai sehingga $100 setiap empat tahun (atau empat setengah tahun untuk TSA PreCheck) dan sijil pendamping perjalanan pergi balik kabin utama domestik setiap tahun selepas pembaharuan kad anda.

Bagi mereka yang mengejar status elit Perak, Emas atau Platinum, Delta Platinum Amex mengetepikan keperluan Delta’s Medallion Qualifying Dollars (MQD) apabila anda membelanjakan $25,000 pada kad dalam satu tahun kalendar, yang mungkin berguna sejak Delta baru-baru ini menaikkan ambang MQD untuk kebanyakan peringkat status .

Selain itu, risalah yang mengejar status elit Delta pada 2023 boleh memanfaatkan ciri Peningkatan Status kad. Apabila anda membelanjakan $25,000 pada Delta Platinum Amex, anda akan memperoleh 10,000 MQM bonus ke arah status elit, sehingga dua kali setahun.

Dapatkan status elit Delta dengan lebih pantas dengan kad Delta Platinum Amex.

Dapatkan Peningkatan Status ke arah status elit Delta dengan kad kredit Delta Platinum dan Delta Reserve.

Sementara itu, Delta SkyMiles Reserve Amex hadir dengan lebih banyak faedah, seperti akses percuma ke Delta Sky Clubs dan American Express Centurion Lounge apabila anda menaiki penerbangan Delta. Kad itu juga memberikan akses bukan elit kepada naik taraf percuma yang tersedia di angkasa pada penerbangan Delta dan menyediakan sijil pendamping domestik tahunan.

Walau bagaimanapun, sijil pendamping ini tidak terhad kepada tambang kabin utama sahaja. Ia juga boleh digunakan untuk tempahan Kelas Pertama dan Comfort+ domestik.

Kad memperoleh 3 batu untuk setiap dolar yang anda belanjakan untuk pembelian Delta yang layak dan 1 batu untuk setiap dolar yang anda belanjakan untuk semua yang lain. Dan dengan Delta Reserve Amex, ciri Peningkatan Status adalah lebih baik — anda akan memperoleh 15,000 MQM untuk setiap $30,000 yang dibelanjakan untuk kad, sehingga empat kali setiap tahun kalendar.

Anda juga boleh mengetepikan keperluan MQD Delta untuk status elit sehingga tahap Platinum dengan membelanjakan $25,000 dalam setahun kalendar pada Delta Reserve Amex, atau keperluan MQD untuk status Diamond dengan membelanjakan sekurang-kurangnya $250,000.

Sama seperti kad Delta Platinum, anda akan menerima kredit yuran Kemasukan Global atau TSA PreCheck sehingga $100.

Akses Amex Centurion Lounge apabila menaiki Delta menggunakan kad Delta Reserve Amex.

Jika anda memiliki perniagaan, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk mendapatkan salah satu kad kredit perniagaan Delta. Kad ini datang dengan faedah yang sedikit berbeza dan bonus yang lebih tinggi daripada kad peribadi. Berikut ialah melihat peningkatan tawaran alu-aluan masa terhad yang kini tersedia pada tiga kad perniagaan Delta.

Sama seperti versi peribadi, Delta Gold Business Amex dilengkapi dengan beg berdaftar percuma dan keutamaan menaiki penerbangan Delta, diskaun 20% untuk pembelian dalam penerbangan yang layak, akses kepada program Delta’s Pay with Miles, sehingga $100 dalam kredit penerbangan Delta selepas anda membelanjakan $10,000 dalam pembelian yang layak pada kad anda dalam satu tahun kalendar, diskaun “TakeOff 15” baharu dan tiada yuran transaksi asing (lihat kadar dan yuran).

Selain memperoleh 2 batu untuk setiap dolar yang dibelanjakan untuk pembelian Delta yang layak dan di restoran (termasuk bawa pulang dan penghantaran), Delta Gold Business Amex memperoleh 2 batu setiap dolar untuk pembelian penghantaran AS dan pembelian AS untuk pengiklanan dalam media terpilih. Seperti versi peribadi, versi perniagaan mempunyai yuran tahunan pengenalan $0 untuk tahun pertama, kemudian $99 selepas itu (lihat kadar dan yuran).

Peroleh Delta miles untuk perniagaan kecil anda dengan kad Delta Gold Business Amex.

Delta Platinum Business Amex juga mempunyai faedah dan faedah yang serupa dengan rakan kad peribadinya, termasuk kategori bonus yang sama, beg daftar percuma yang sama dan keutamaan menaiki penerbangan Delta, keupayaan yang sama untuk memperoleh MQM bonus dengan Peningkatan Status, yang sama Kredit yuran Kemasukan Global atau TSA PreCheck dan yuran tahunan $250 yang sama (lihat kadar dan yuran).

Walau bagaimanapun, versi perniagaan juga memperoleh 1.5 batu setiap dolar untuk pembelian tunggal yang layak sebanyak $5,000 atau lebih, iaitu setengah mata tambahan setiap dolar, sehingga 50,000 batu tambahan setahun.

Dapatkan status elit Delta dengan lebih pantas untuk diri sendiri atau pekerja anda dengan Delta Platinum Business Amex.

Begitu juga, Delta Reserve Business Amex memadankan faedah perjalanan mewah kad Delta Reserve peribadi, termasuk akses percuma ke Delta Sky Clubs dan American Express Centurion Lounge apabila anda menaiki penerbangan Delta dan sehingga empat Peningkatan Status.

Anda juga akan mendapat akses yang sama untuk naik taraf percuma untuk bukan elit, sijil pendamping tahunan yang boleh digunakan untuk perjalanan kelas pertama setiap tahun selepas pembaharuan kad anda, Kredit Yuran Kemasukan Global atau TSA PreCheck, 3 batu untuk setiap dolar anda berbelanja untuk pembelian Delta yang layak dan yuran tahunan $550 (lihat kadar dan yuran).

Tetapi versi perniagaan kad Delta Reserve juga mempunyai ciri lain: Selepas anda membelanjakan $150,000 pada kad anda dalam satu tahun kalendar, anda akan memperoleh 1.5 batu setiap dolar untuk semua pembelian anda yang layak untuk sepanjang tahun, kecuali pembelian Delta yang layak , yang terus memperoleh 3 batu setiap dolar.

Terbang dalam kelas pertama dengan peningkatan percuma apabila anda mempunyai Delta Reserve Business Amex.

Semua empat kad kredit Delta peribadi dan tiga perniagaan mengatasi kad kredit penanda aras CNN Underscored, Kad Tunai Berganda Citi®, pada beberapa kriteria kami. Mereka menawarkan bonus alu-aluan, kategori bonus dan faedah perjalanan, dan mereka tidak mengenakan yuran transaksi asing. Jika anda seorang risalah Delta biasa, anda mungkin akan mendapat nilai dalam sekurang-kurangnya satu jika tidak semua kawasan ini.

Sebaliknya, selain daripada Delta Blue Amex, semua kad Delta mempunyai yuran tahunan sama ada segera atau selepas tahun pertama, yang mana kad penanda aras kami tidak. Dan memandangkan Delta SkyMiles bernilai 1.41 sen setiap satu, menurut The Points Guy, pulangan 2% kad Citi Double Cash — 1% apabila anda membuat pembelian, dan 1% lagi apabila anda membayarnya — sering mengalahkan kad Delta apabila ia datang kepada perbelanjaan harian. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai metodologi kami dan konsep kad kredit penanda aras kami di sini.

Bagi orang yang berpendapat mereka akan menggunakan faedah perjalanan Delta pada kad ini, atau yang kerap membelanjakan banyak wang dalam satu atau lebih kategori bonus, kelebihan kad ini mungkin menjadikan yuran tahunan berbaloi dengan kos. Tetapi jika anda tidak mendapati diri anda berada dalam penerbangan Delta dengan kerap, anda mungkin mahu memilih kad yang lebih sejajar dengan keperluan anda. Dalam kes itu, lihat panduan kami untuk kad kredit terbaik untuk pilihan lain.

Jika anda ingin menambah kad lain pada dompet anda, sekarang adalah masa yang sesuai untuk mempertimbangkan mana-mana kad kredit peribadi dan perniagaan Delta. Dengan tawaran bonus yang lebih tinggi daripada biasa pada kad ini, anda akan mendapat permulaan yang pantas pada percutian yang sangat diperlukan itu — ditambah diskaun 15% apabila menebus batu anda untuk penerbangan Delta.

Untuk kad kredit peribadi Delta:
Ketahui lebih lanjut mengenai Delta SkyMiles Blue Amex.
Ketahui lebih lanjut mengenai Delta SkyMiles Gold Amex.
Ketahui lebih lanjut mengenai Delta SkyMiles Platinum Amex.
Ketahui lebih lanjut tentang Delta SkyMiles Reserve Amex.

Untuk kad kredit perniagaan Delta:
Ketahui lebih lanjut tentang Delta SkyMiles Gold Business Amex.
Ketahui lebih lanjut tentang Delta SkyMiles Platinum Business Amex.
Ketahui lebih lanjut tentang Amex Perniagaan Rizab Delta SkyMiles.

Untuk lebih banyak maklumat kad kredit, baca panduan CNN Underscored untuk kad kredit perjalanan terbaik tersedia pada masa ini.

Dapatkan semua tawaran kewangan peribadi terkini, berita dan nasihat di CNN Underscored Money.

hasil result singapore

data pengeluaran sdy

keluaran sidney

bukaan hk hari ini

data+hk+4d