Zelda: Tears of the Kingdom Switch OLED: tempat untuk prapesan
slot online

Zelda: Tears of the Kingdom Switch OLED: tempat untuk prapesan

Ia adalah masa itu sekali lagi — syarikat permainan kad terkenal berusia 134 tahun Nintendo kembali ke perigi untuk menjual lebih banyak Suis, dan kali ini, ia adalah The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition Nintendo Switch OLED yang ingin berada dalam anda tangan dan pusat hiburan.

OLED Nintendo Switch edisi khas ini menampilkan karya seni unik pada Joy-Cons dan dok yang diilhamkan oleh The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom akan datang yang sangat dinanti-nantikan.

Pra-pesanan pegang tangan bernilai $360 baru sahaja disiarkan, dan seperti biasa, ini bermakna reka bentuk bertema untuk Joy-Cons dan dok, serta corak bertekstur sejuk di bahagian belakang yang, dalam kes ini, kelihatan seperti merapu taman zen. Pada masa ini, ia ditandakan sebagai tidak tersedia untuk penghantaran, jadi anda mungkin perlu merancang untuk mengambilnya sendiri.

Jangkakan stok tidak konsisten untuk jualan pertama ini — Best Buy mempunyai teks pada halaman tersebut yang menunjukkan ia mendapat permintaan tinggi dan kemungkinan akan habis dijual dengan cepat. GameStop juga mempunyai halaman kedai sehingga berita ini ditulis, tetapi ia masih belum mula menerima pesanan.

Itu tidak bermakna Nintendo tidak akan menghasilkan lebih banyak lagi dalam beberapa minggu dan bulan akan datang — lagipun, versi edisi khas terbaiknya, Animal Crossing: New Horizons edisi khas Switch, kekal tersedia untuk seketika selepas dijual beberapa kali semasa beberapa bulan pertama keluarannya. Tetapi jika anda ingin menambah versi baharu yang licin ini pada koleksi anda, anda perlu bertindak pantas. Satu perkara yang perlu diambil perhatian: Seperti kebanyakan edisi khas Switch, konsol bertema ini sebenarnya tidak menyertakan salinan permainan.

Sebagai tambahan kepada Zelda Switch OLED baharu, Nintendo telah mengeluarkan Pengawal Nintendo Switch Pro bertemakan Tears of the Kingdom ($75) dan sarung pembawa ($25) untuk semua yang anda tuju Triforce di luar sana, yang kedua-duanya akan mula dihantar bersama Breath of baharu sekuel Wild pada keluaran 12 Mei. Konsol itu sendiri datang beberapa minggu sebelum pada 28 April.

Nintendo Switch OLED zelda 3

Dalam Air Mata Kerajaan, pemain akan sekali lagi mengawal Link, wira terkenal Hyrule, memerangi kuasa jahat dalam versi kerajaan khayalan dengan rupa berlorek sel yang sama seperti Breath of the Wild dan kemasukan keupayaan “recall” baharu yang mengembangkan padang permainan permainan ke pelbagai pulau terapung, yang Nintendo panggil “pulau langit,” dengan membenarkan Pautan menaiki bongkah batu yang jatuh dari pulau itu kembali ke tempat asalnya di atas. Jika anda belum menontonnya lagi, Nintendo mengeluarkan video sepuluh minit permainan hari ini, menunjukkan Pautan dengan beberapa kebolehan baharu untuk memanipulasi dunia di sekelilingnya untuk mencipta alatan, struktur dan senjata baharu.

Permainan ini akan menjadi Nintendo Switch eksklusif pertama yang berharga $70, walaupun pada masa ini, ahli Nintendo Switch Online masih boleh membuat pra-pesanan dengan harga yang lebih murah jika mereka membeli sepasang Baucar Permainan Nintendo dengan harga $100, yang membolehkan anda menggunakan setiap baucar untuk memilih. membuat permainan tertentu dalam katalog Baucar Permainan. Ini secara berkesan menjadikan permainan $50 jika anda memilih daripada kebanyakan tajuk pihak pertama syarikat atau salah satu usaha pihak ketiga yang lebih mahal.

pengeluaran sydney hari ini live tercepat

hasil pengeluaran sydney

keluaran togeĺ sydney hari ini 2023

keluar angka hongkong

totobet hari ini